Tarieven

Noodzakelijk om de therapie vergoed te krijgen, is dat u een verwijsbrief meebrengt van uw huisarts. Deze brief moet bestemd zijn voor specialistische GGZ behandeling (SGGZ), dus niet voor Basis GGZ (BGGZ). Dan vallen alle behandelingen onder het basispakket en worden dus volledig vergoed, mits mijn praktijk een contract heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar. Echter, u zult uw eigen risico wel moeten aanspreken, tenzij u uw eigen risico al betaald heeft aan andere medische specialisten.

Met welke zorgverzekeraars heeft mijn praktijk een contract?
Zilveren kruis/Achmea
Menzis
DSW
De Friesland
VZR (o.a. ONVZ- PNO-VVAA)

Met welke zorgverzekeraars heeft mijn praktijk geen contract?
CZ (Ohra-Delta Lloyd)
Univé/VGZ ( o.a. IZZ-IZA –NV Zorgverzekeraar UMC)

Heeft u bij CZ of Univé/VGZ een restitutiepolis dan wordt alles vergoed. Bij een polis in natura betaalt de verzekeraar 75% van de behandeling en wordt door ons een eigen bijdrage per zitting van €20,- in rekening gebracht. Bij een inkomen onder het minimumloon is de eigen bijdrage €10,- per zitting.

Zelf betalen?
Indien u niet wilt dat uw naam bij uw zorgverzekeraar bekend wordt, kunt u ook zelf de behandeling betalen. Het tarief bedraagt €110,- per zitting. Een zitting duurt 55 tot 60 minuten.

Afspraak afzeggen?
U dient bij verhindering uiterlijk een dag vóór de geplande afspraak af te zeggen. Als u zonder afmelding niet verschijnt op het afgesproken tijdstip, dan wordt €40,- in rekening gebracht, tenzij er sprake was van overmacht.